Šapčanin izgubio posao zbog komunalaca, pa im zapalio automobil

U noći između petka i subote u Šapcu je zapaljen automobil komunalne policije, nije bilo povređenih, ali je pričinjena materijalna šteta.
Šapčanin izgubio posao zbog komunalaca, pa im zapalio automobil
Foto: 021.rs
Po saznanjima B92, 54-godišnji Šapčanin prijavio se jutros policiji da je tokom noći zapalio službeni auto komunalne policije.
 
Tokom priznanja krivice on je rekao da je ostao bez posla u trafici, kada mu je komunalna policija pisala prijavu.
 
Ljut i ogorčen, rešio je da zapali auto komunalne policije, što je i učinio. Tokom saslušanja je rekao "da mu je bolje da bude u zatvoru, nego na ovakvoj slobodi". 
 
Protiv njega biće podneta krivična prijava u redovnom postupku za oštećenje tuđeg vozila.
  • Обсервер

    31.12.2017 09:17
    Пукли људи
    А шта ће бити с кућом ? Па ........ .. !
  • @ ZVECHA

    30.12.2017 20:55
    Ja bih prvo voleo da znam tj. da u članku piše iz kojih razloga je komunalna tom čoveku pisala prijavu. Možda je prijava bila opravdana. Mi to ne znamo. Ja sam na primer pre neku godinu išao kod drugara u kućnu posetu. Uvek sam kod njega odlazio gradskim busom, ali te gidine iz nekog razloga odem kolima. Stignem pred zgradu, uredno iscrtana parking mesta, stanem na jedno, izađem iz auta i krenem ka ulazu u zgradu. Iz lokalne trafike izleće lik sa motkom. I pira me da li želim da prvo polomi mene pa onda šoferšajbnu ili obratno. Pitam ga u čemu je problem a on mi kaže da sam stao na parking mesto za njegove mušterije. Ništa, ja se izvinim, sednem u auto i preparkiram ga. Šta ja znam, možda je čovek zakupio ta mesta, godišnje plaća gradu ili Parkig servisu. Odem gore kod drugara, ispričam mu šta se desilo a on meni kako sam imao sreću i da sam dobro prošao. Lik je samoinicijativno ispred svoje trafike odlučio da su četiri parking mesta njegova lična svojina i da na njih mogu samo parkirati ljudi koji dođu da kod njega nešto kupe. Niti on plaća za ta mesta gradu a niti su ta mesta pod naplatom pa da je on mogao da ih uzme u zakup od Parking servisa. Stanari godinama ratuju sa njim, preti svakom ko stane na ta mesta, lomi brisače, ljudima ne buši gume ali odvrne ventile i izduva ih. Imaju velikih problema sa njim i stalno zovu komunalnu i redovnu policiju. Čim komunalna krene da mu piše prijavu, njegova žena krene da glumi epi napad, pada dole, trese se, grči se. Ludnica.
  • ZVECHA

    30.12.2017 18:34
    KARANTIN
    MOLIM VAS DA SE COVEKU DODELI ORDEN ZA SLOBODOLJUPSTVO!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.