Automobil kosovskog policajca izgoreo, oštećana još dva automobila

U požaru koji je izbio jutros u Ulici Ive Lole Ribara u severnom delu Kosovske Mitrovica oštećena su tri vozila, ali niko nije povređen.
Automobil kosovskog policajca izgoreo, oštećana još dva automobila
Foto: Pixabay
Očevidci sumnjaju da je požar podmetnut, a izgoreo je zeleni "golf 5" čiji je vlasnik M.R, pripadnik Kosovske policije iz regiona Sever.
 
Auto je skoro u potpunosti uništen, a vatra se prošiila i na parkirane automobile "fijat stilo" i "zastava".
 
Plamen na automobilu koji je bio parkiran na parkingu u blizini hotela BB, izbio je četiri sata iza ponoći, a dim je ispunio domove stanara zgrada koji žive u neposrednoj blizini.
 
Obavešteni su pripadnici kosovske policije i vatrogasci koji su uspeli da spreče da se požar proširi i ošteti i ostala vozila koja su tu bila parkirana.
 
Iz Kosovske policije potvrđeno je da se požar desio i da je jedan od vlasnika oštećenog vozila pripadnik KPS, ali nisu saopštili više detalja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.