FOTO: Lažni inspektor tražio novac "da ne bi dolazio u kontrolu"

Policija u Beogradu uhapsila je Z.R. za koga se sumnja da je od vlasnika firmi tražio novac lažno se predstavljajući kao republički inspektor.
On je telefonom pozvao vlasnicu jednog doma za stare i od nje zahtevao novac "da ne bi dolazio u kontrolu", a uhapšen je neposredno po primopredaji novca.
 
U saopštenju MUP-a se navodi da se Z.R. (1953) tereti za iznudu i da je zadržan do 48 časova. Uz krivičnu prijavu biće priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
 
Zbog sumnje da je broj onih koji su oštećeni na ovaj način veći nego što je do sada poznato, policija ih poziva da se, ukoliko osumnjičenog prepoznaju na fotografiji, jave na telefone Policijske stanice Palilula 011/275-1630 ili 065/89286-74.
  • Slavan

    05.04.2018 10:17
    Dobro se naručkao, verovatno prasetine i jagnjetine.
  • Gerga

    04.04.2018 20:16
    Niko nije lud
    Kazna za obmanu i prevaru oštećenih je manja od kazne za davanje mita.
    Onaj ko bi se sada prijavio kao oštećeni, dobio bi veću kaznu od prevaranta!!!
    Srbija!!!!
  • veki

    04.04.2018 19:31
    Činjenica je
    To govori dosta o radu naših inspektora, ali i o žalosnoj činjenici da njih ne hapse na žalbe građana i privatnika, niti im se slike objavljuju u novinama.
    Bio bi red da se njihovim metodama najzad stane na put

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.