Državljanka Srbije krala nakit dok je bila u gostima u Makedoniji

Policija u Gostivaru uhapsila je srpsku državljanku zbog sumnje da je u kućama u kojima je bila u gostima, ukrala nakit vredan oko 10.000 evra.
Državljanka Srbije krala nakit dok je bila u gostima u Makedoniji
Foto: Pixabay
To je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije.
 
Kako se navodi u policijskom biltenu, protiv K.Z.B. (32) iz Beograda, koja je krajem prošle godine i u aprilu ove godine izvršila tri krađe nakita, ukupne vrednosti 570.000 denara, podneta je krivična prijava. 
 
Poslednji put zlatan nakit ukrala je, kako se navodi, 9. aprila iz kuće u Gostivaru gde je bila u gostima od M.D. i tada je i uhapšena. Vlasnik je tu krađu prijavio policiji, koja je zlato pronašla kod gošće iz Beograda. 
 
Prethodno je K.Z.B, prema navodima policije, nakit tokom boravka kod M.D. ukrala i početkom decembra prošle godine, dok je V.D. (55) iz gostivarskog Novog Sela opljačkala kada je bila u gostima u novembru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.