Niko neće da kupi JAT

Mesec dana po objavljenom tenderu, nema zainteresovanih za partnerstvo u srpskoj avio-kompaniji. Nadležni za sada nemaju rezervni plan za reorganizaciju

Mesec dana po objavljenom tenderu, nema zainteresovanih za partnerstvo u srpskoj avio-kompaniji. Nadležni za sada nemaju rezervni plan za reorganizaciju

Potencijalnim partnerima rok za prijavljivanje ističe 30. septembra, a, kako Novosti nezvanično saznaju, u proteklih mesec i po dana niko nije otkupio tendersku dokumentaciju.

Mala je verovatnoća da će se ozbiljan partner uopšte pojaviti, pošto su ostale samo tri nedelje za otkup dokumentacije, pripremu i dostavljanje ponude.

Od prodaje avio-karata živi oko 2.500 radnika i to ne samo nacionalne avio-kompanije, već i "Jat tehnike", "Jat keteringa". Za flotu od 13 aviona previše. Inače, ove godine nacionalna avio-kompanija zahvaljujući promotivnim akcijama ima 18 odsto više putnika nego prethodne.

  • Scotch Bonnet

    10.09.2011 10:14
    Sale
    Nikola Tesla Aerodrom je na Sremskoj teritoriji tako da nema potrebe za gradnjom novog. Mada bi bilo pozeljno da se modernizuju Cenej i Vrsac.
  • Mrca

    09.09.2011 19:03
    JAT
    10 Eura.
  • Ćira

    09.09.2011 18:11
    Mali mozak, mali aerodrom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.