Izbori 22. aprila?

Najverovatniji datum održavanja parlamentarnih i lokalnih izbora u Srbiji je 22. april 2012, nedelju dana posle Uskrsa, saznaje "Danas".

Najverovatniji datum održavanja parlamentarnih i lokalnih izbora u Srbiji je 22. april 2012, nedelju dana posle Uskrsa, saznaje "Danas".

Radi se o aktuelnim planovima usaglašenim u najbližem okruženju predsednika Borisa Tadića, navodi list. "To je datum oko kojeg trenutno postoji saglasnost", rekli su izvori bliski predsednikovom kabinetu.

Oni su potvrdili da spajanje svih izbora nije opcija koja se trenutno ozbiljno razmatra. "U ovom momentu, razgovaramo samo o opciji republičkih, pokrajinskih i lokalnih izbora u aprilu ili maju, odnosno predsedničkih u novembru ili, verovatnije, u decembru", rečeno je u vrhu DS-a.

  • @ Andrija Šrek

    09.09.2011 21:12
    Za tebe u naslovu stoji 22. April. Al pošto si toliko ispunjen mržnjom onda nije ni važno šta piše važno da se lupeta.
  • Andrija Šrek

    09.09.2011 17:52
    ??
    A, izvin'te, posle KOG Uskrsa?
  • зики

    09.09.2011 17:12
    избори
    Ко доживи причаће.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.