Izigravao inspektora pa žrtvu primorao da promeni iskaz

Novosadska policija uhapsila je 29-godišnjeg Beograđanina Viktora M. pod sumnjom da se lažno predstavio kao inspektor i opljačkao Novosađanina Vladimira V koji je bio u kućnom pritvoru.

Novosadska policija uhapsila je 29-godišnjeg Beograđanina Viktora M. pod sumnjom da se lažno predstavio kao inspektor i opljačkao Novosađanina Vladimira V koji je bio u kućnom pritvoru.

Uhapšeni se tereti da je sa još jednim saučesnikom krajem prošlog meseca upao u Vladimirov stan u Futoškoj ulici, lažno su se predstavili kao inspektori za drogu, a zatim ga selotejpom vezali za stolicu, tukli ga i primorali da napiše izjavu i promeni ranije dat iskaz pred istražnim sudijom. Osim toga, iz stana su odneli ručni sat, dve platne kartice, 300 evra i mobilni telefon, a zatim su prostorije isprskali sirćetnom kiselinom i obrisali tragove. Nekoliko sati kasnije Vladimira je vezanog zatekla njegova prijateljica koja je došla u posetu. Ona ga je oslobodila i pozvala Hitnu pomoć i policiju.

Viktor je odranije poznat policiji, dok se za njegovim saučesnikom i dalje traga. Inače, Vladimir je sa sugrađaninom Goranom R. uhapšen još 13. marta nakon kupoprodaje 5 grama narkotika. Posle saslušanja, određen mu je kućni pritvor.

  • -

    14.04.2012 14:53
    -
    daj, izmenite recenicu
    'pod sumnjom da se lažno predstavio kao inspektor i opljačkao '
    vredja svakoga ko je procitao ostatak.

    kakva prethodna izjava, zbog cega je i kako je znao da je muceni u pritvoru?
  • Tenk

    14.04.2012 11:16
    Prilikom ranijeg "upoznavanja" je izučio zanat... Koliko će mu trebati "upoznavanja" da položi, vreme će pokazati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.