Odustao od skoka sa zgrade suda

B. P. koji je jutros sa krova zgrade suda u Pančevu pretio da će skočiti nezadovoljan presudom, nakon pregovora sa policijom i sinom odustao je od svoje namere.
B. P. koji je jutros sa krova zgrade suda u Pančevu pretio da će skočiti nezadovoljan presudom, nakon pregovora sa policijom i sinom odustao je od svoje namere.

B.P. je izgubio parnicu oko septičke jame sa komšijom i na ovaj način odlučio da traži da presuda bude izmenjena, a predsednik suda, koga smatra odgovornim, smenjen.

Čovek se na zgradu suda popeo oko 9.30, a u jednom trenutku je tražio od policije da mu donese lek za smirenje. Međutim, odbio je da policajci lek donesu na krov.

"Bezbednosne kamere u sudu zabeležile su da je sedeo na trećem spratu zgrade (suda), a potom naglo ustao, razbio staklena vrata koja vode na krov i popeo se gore", rekla je portparolka Višeg suda Sandra Medaković. Ona je dodala da su dok je B.P. bio na krovu pregledani sudski spisi i da nije pronađen predmet koji bi se odnosio na njega.

  • Saki

    24.04.2012 11:18
    Zovite Savu iz Kikinde..
    ..on zna kako sa Kikindskim licimurima i milijarderima, pa naka se prepiše recept. I tamo je biilo oko sep.jame.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.