Uhapšen mladić koji je nožem izbo zemunskog srednjoškolca

Uhapšen je učenik zemunske Saobraćajno-tehničke škole koji je nožem jutros povredio A.B. (18).

Uhapšen je učenik zemunske Saobraćajno-tehničke škole koji je nožem jutros povredio A.B. (18).

Nasilni učenik, koji je inače punoletan, danas nije bio u školi, a incident se dogodio u naselju "Kod baraka", nedaleko od školske zgrade. Povređeni mladić je bivši đak ove škole, a nasilnik je "prebačen" u ovu školu iz beogradske Mašinske škole.

Pošto su u pitanju punoletne osobe, slučaj je preuzela policija, a škola će protiv svog đaka preduzeti i vaspitno disciplinske mere.

A. B. je uboden u leđa ispod leve plećke i tom prilikom mu je probijena plućna maramica, zbog čega je otežano disao. On je prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, a stanje mu je stabilno.

Portaparolka Hitne pomoći Nada Macura potvrdila je ranije da se incident dogodio oko 10 sati pre podne u naselju Pregrevica kod broja 213 i da je povređeni mladić, starosti od 18 godina, zadobio ubodnu ranu ispod leve plećke i rasekotinu šake.

Kako javlja RTS, on je posle prijema na odeljenju reanimacije Urgentnog centra, prebačen na odeljenje intenzivne nege i stanje mu je stabilno.

  • pawlle

    30.04.2012 15:22
    sta li su nam uradili za 22 godine ?????????
  • member

    30.04.2012 14:26
    surova realnost, sami smo krivi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.