FOTO: Uhapšen zbog tuče i pucnjave u Pariske komune

Novosadska policija uhapsila je 22-dvogodišnjeg Novosađanina Igora D. koji se tereti da je juče ujutro u ulici Pariske komune, bez ikakvog povoda pretukao dva sredovečna muškarca, a zatim u vazduh ispalio nekoliko hitaca iz tzv. gasnog pištolja.  
Novosadska policija uhapsila je 22-dvogodišnjeg Novosađanina Igora D. koji se tereti da je juče ujutro u ulici Pariske komune, bez ikakvog povoda pretukao dva sredovečna muškarca, a zatim u vazduh ispalio nekoliko hitaca iz tzv. gasnog pištolja.


Igor je od ranije poznat policiji po sličnim krivičnim delima, a protiv njega će biti podnete krivične prijave za neovlašćeno posedovanje i nošenje oružja, nasilničko ponašanje i izazivanje opšte opasnosti. Određeno mu je policijsko zadržavanje, a sutra će biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Podsetimo, o pucnjave je došlo nakon verbalnog i potom fizičkog sukoba trojice muškarca nešto pre 10 sati. Prema rečima svedoka, sukobili su se mladić i dva starija muškarca nedaleko od trafike na uglu Pariske komune i Bulevara Jaše Tomića. Za sada nije jasan razlog njihove svađe, a prilikom tuče, mladić je muškarce udario gasnim pištoljem po glavi i ispalio hice u vazduh nakon čega je pobegao.

Kako je potvrdila portparolka Kliničkog centra, Jelena Jurišin, u tu ustanovu su primljeni pedesetogodišnji G. K. i pet godina mlađi S. B. Obojica su zadobila lake telesne povrede, udarac u glavu i posekotine, a nakon lekarske intervencije, pušteni su kući.

  • @ Pezos

    21.05.2012 10:01
    ko je spominjao Tomu
    Ako je neko ovde politički zatrovan to si ti. To što nesretnik ima 22 godine nije opravdanje da divlja po gradu. Kada sam rekao povratak u 90-te nisam mislio na političare koji nigde nisu ni išli od 90-tih na ovamo, nego na psihičko stanje nacije koje je daleko veći problem od korimpiranih političara. Da se nebi opet našao uvređen pojasniću ti: Korumpirani su svi do jednog, u svim strankama. Ako to do sada nisi shvatio nemoj se ni truditi na dalje!
  • Pezos

    21.05.2012 08:30
    @- -
    A deda i baba su mu iz 60tih pa pradeda i prababa iz 40tih i tako možeš do sutra nabrajati.
    Dođeš tako do zaključka da su amebe krive za sve, pardon Tomine amebe krive. Uvek je neko drugi kriv samo mi nismo.

    Po istom principu i žutima je sad kriv narod što nije izašao i glasao za njih. Pa narod je izašao i glasao.
    Lično nisam jer nisam imao za koga, čuvam cipele iz 90tih nemam novca da kupim nove :(
  • OK_NS

    21.05.2012 08:13
    Fin
    Fin mladic nema sta http://www.facebook.com/draganov.igor

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.