Dinkić angažovao savetnika iz Slovenije

Ministar finansija Mlađan Dinkić napisao je na svom tviter nalogu da je kao savetnika za unapređenje Poreske uprave angažovao Ivana Simiča iz Slovenije.

Ministar finansija Mlađan Dinkić napisao je na svom tviter nalogu da je kao savetnika za unapređenje Poreske uprave angažovao Ivana Simiča iz Slovenije.

"Da bi modernizovali rad Poreske uprave, angažovao sam kao savetnika i Ivana Simiča, nekadašnjeg direktora Poreske uprave Slovenije", napisao je Dinkić.

Vlada Srbije je smenila direktora Poreske uprave Dragutina Radosavljevića, koji je na toj funciji bio od januara 2010. godine.

Dinkić je ovlastio direktorku Centra za velike poreske obveznike u Poreskoj upravi Ljiljanu Kovačević da koordinira tom institucijom do izbora novog direktora.

  • ZoranNS

    11.08.2012 17:51
    Slovenca, čudo, čime je taj zaslužio, a naš nije
    Slovenca, čudo, čime je taj zaslužio, a naš čovek nije. Dinkić će da plaća strancu debelo, samo da se preuzme sve tokove novca. Čovek koga je srušio dobio je radno mesto konkursom, ako ga menja neka zaposli nekog našeg čoveka isto konkursom.
  • EvoOvako

    11.08.2012 16:34
    ...
    Glasali ste, gladujte!
  • sovra

    11.08.2012 14:42
    mi očigledno ne znamo
    Kad bi svaki naš političar angažovao po jednog nemca za savetnika možda bi nam onda bilo bolje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".