Trivan: Nisam kršila zakon

Poslanica DS Jelena Trivan izjavila je da nije prekrišila ni jedan zakon i da je dana kada je objavljen tekst da nije prijavila nekretninu odnela dokaz u Agenciju za borbu protiv korupcije.

Poslanica DS Jelena Trivan izjavila je da nije prekrišila ni jedan zakon i da je dana kada je objavljen tekst da nije prijavila nekretninu odnela dokaz u Agenciju za borbu protiv korupcije.

Prema njenim rečima, ona je Agenciji odnela dokumentaciju s dokazima da je nepokretnost, koja se pominjala kao neprijavljena, otuđena 2009.

"U pokušaju kriminalizacije svakog člana Demokratske stranke uključuju se, nažalost, i pojedini mediji i takozvani nezavisni eksperti koji umesto institucija, bez ikakvih relevantnih saznanja i uvida u dokumenta, daju paušalne ocene i osude", ocenila je Trivan u pisanoj izjavi.

Kako kaže, iako smatra da postupci ne smeju da se vode u medijima nego nezavisnim institucijama, zbog načina na koji se postupak provere njene imovine u Agenciji pretvara u hajku, prinudjena je da na ovaj način odbrani "istinu i sopstvenu čast".

  • 01.11.2012 16:56
    Zašto je onda 29.12.2011. u Prvom osnovnom sudu u Beogradu overen ugovor za taj stan koji je ona potpisala 23.12.2011.?

    Uzalud joj sada razna opravdanja, kad je već pogrešila i to dok je mislila da je nedodirljiva.

    Za ovo delo je određena zatvorska kazna u trajanju od 6 meseci do 5 godina, tako da u budućnosti može da očekuje "stančić" u Sr. Mitrovici

    Kako su radili, tako im se i vraća.
    Sad idemo dalje, ima njih još mnooogo, što čekaju na red.
  • Steva

    01.11.2012 16:05
    lažu
    Jok,ja sam kršio Zakon!Samo kad si Ti imala šta da prodaš.Kad čovek proda čast i obraz,ima posle čime da trguje!Nek "puknu" zavidni.
  • Nezavisni Vojvodjanin

    01.11.2012 14:18
    ni mi nismo
    e dotakla si nasu realnost u Srbiji.Ni mi nismo (mislim na narod) krsili zakone al ste nas *bali za sve zivo....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.