Palma: Srbija nikad popularnija

Predsednik JS Dragan Marković kaže da Srbija nikad nije bila popularnija u međunarodnim odnosima i da je za to zaslužna nova vlada i predsednik Srbije.
Predsednik JS Dragan Marković kaže da Srbija nikad nije bila popularnija u međunarodnim odnosima i da je za to zaslužna nova vlada i predsednik Srbije.

Marković je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je vladajuća koalicija nasledila katastrofalno finansijsko stanje i da je to trenutno ključni problem, ali da je sa predsednikom zemlje uspela da stvori ambijent "da Srbija nikada nije bila popularnija u međunarodnim odnosima".

Prema njegovim rečima, u narednom periodu mora se iznaći rešenje nedostatka novca, privući investitori i omogućiti otvaranje novih radnih mesta. "Svi se moramo angažovati na privlačenju stranih investitora, a druge lokalne samouprave treba da slede primer Jagodine, koja je sama radila na privlačenju investitora", istakao je Marković.

On je izrazio uverenje da je Srbija na pragu da dobije datum za početak pregovora za ulazak u EU.

  • nsnn

    01.11.2012 21:32
    ako me pamcenje sluzi i ti si bio u istoj toj vladi koja je ostavla tu katastrofalnu finansijsku situaciju ? ali posto se pokazalo da gradjani srbije imaju pamcenje ko zlatne ribice, oko 3 sekunde, onda cemo ti verovati u sve sto kazes
  • 01.11.2012 15:50
    Joj, zasto se ovaj uopste pita nesto i provlaci kroz medije. Seljoberi se bogate pa izigravaju neku elitu. Intelekt su spoznali prilikom prve posete farmi kisnih glista za pecanje.Strucnjaci gladuju, rade sugave poslove,a ko ih uopste i nadu, beze odavde.Kad ovakvi vode kolo,jasno je u kojem smeru se mi krecemo.Bojim se da ne prizovemo Satanu igrajuci unazad.
  • Scotch Bonnet

    01.11.2012 15:18
    Izjava godine
    Izjave pojedinih politicara poput Betovenka Zirafkovica Palme, Velje kraduckala i njima slicnih treba staviti pod hroniku "glupost nedelje" ili "crni humor"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.