Lenđer morao da plati kartu za bazen

Reprezentativac Srbije u plivanju Ivan Lenđer morao je da plati kartu kako bi održao trening na bazenu u Zrenjaninu, jer nije obavešten da mu je termin za trening promenjen.

Reprezentativac Srbije u plivanju Ivan Lenđer morao je da plati kartu kako bi održao trening na bazenu u Zrenjaninu, jer nije obavešten da mu je termin za trening promenjen.

Članica Gradskog veća zadužena za sport Zlatana Ankić kazala je da je Lenđer došao na trening sa Čabom Silađijem u uobičajenom terminu od 18 časova, ali da je odlukom Upravnog odbora taj termin pomeren za 19 časova. Kako je navela, Gradska uprava staje iza odluke UO Sportskog centra Jug jer je na taj način građanima omogućeno duže vreme upotrebe bazena, a da je problem nastao u komunikaciji između Sportskih objekata i Plivačkog kluba.

"Jako mi je žao što su u ovu priču upleteni sportisti, posebno jer za dve nedelje imaju vrlo važno evropsko prvenstvo i ovo vreme koje provedu u političke svrhe loše je za njihove rezultate tako da bih zamerku uputila i trenerima koji su decu ispolitizirali i iskoristili za svoje potrebe", kazala je Ankić.

Povodom ovog incidenta oglasio se i gradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak koji je ukazao da je grad uložio veliki novac u rekonstrukciju bazena kako bi se stekli bolji uslovi za sportiste i građane, a da će se slučaj analizirati i utvrditi ko je odgovoran što Lenđer nije obavešten o promeni termina.

Komentarišući slučaj Dušan Damjanović direktor bazena objašnjava da plivači nisu imali dobre informacije o tome kada bi mogli da koriste bazen. "Lenđer sada ima dobre uslove za trening i ovo što se desilo jeste kulminacija njegovih problema u poslednjih šest-sedam godina. Ako želimo da ih zadržimo moraćemo drugačije da se odnosimo prema njima i njihovim obavezama", rekao je Damjanović.

"Bazen konačno radi, ali nemamo termin pa smo danas morali da kupimo karte da bi mogli da treniramo. Tuga", oglasio se prethodno putem Tvitera Ivan Lenđer.

  • džabu

    14.11.2012 23:54
    Anonimus - Sta je problem ?
    a da je npr. tebi promeren termin za čačkanje nosa za jednu uru bilo bi vrištanjac,kladim se!
  • ns

    14.11.2012 20:19
    Pa dobro da vidimo ko će od birokratije i političara da odgovara materijalno. Moralno ne vredi jer političari odavno nemaju obraz.
    PS: samo da ne strada baba sera.
  • 14.11.2012 20:18
    Sta je problem ?
    Kada vec nije obavesten da mu je pomeren termin zar je bio problem da saceka sat vremena na svoj termin ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.