Raspušten i GO DS u Loznici

Izvršni odbor Demokratske stranke (DS), raspustio je gradski odbor u Loznici, zbog lošeg izbornog rezultata na lokalnim majskim izborima 2012. godine.
Izvršni odbor Demokratske stranke (DS), raspustio je gradski odbor u Loznici, zbog lošeg izbornog rezultata na lokalnim majskim izborima 2012. godine.

Odbor je raspušten prošle sedmice, a do izborne skupštine, njime će upravljati poverenik Miodrag Jovović iz Vrbasa, saopšteno je iz DS.

Njegov zadatak će biti da obavi reviziju članstva, reorganizuje stranku u Loznici i pripremi izbore za novi Gradski odbor.

Loznički odbor DS na izborima za gradsku skupštinu osvojio je oko 11 odsto glasova, a prema kriterijumu vrha stranke, bilo mu je potrebno najmanje 15 odsto podrške birača.

To je jedan od tridesetak opštinskih i gradskih odbora, koji su zbog loših izbornih rezultata, raspušteni odlukom Izvršnog odbora stranke.

Demokrate u Loznici sa sedam odbornika, sada su opozicija vladajućoj koaliciji okupljenoj oko URS, SNS i SPS.

  • Rale

    04.02.2013 22:40
    Previše putera za malu Loznicu
    Stranku koju "infograf" finansira ne može da bude ozbiljna stranka. Toliko putera ne može narod pojesti narednih sto godina !!!
  • h1n1

    04.02.2013 07:55
    xa xa xa
    pa oni nemaju ni jednu osobu iz loznice kojoj lozničani veruju pa šalju iz vrbasa, tek će njemu da veruju.
  • mik

    04.02.2013 07:46
    Pucanje po savovima, hoce neke izbore a ni sami sebe ne mogu da sastave, e zuti zuti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.