"Tadić je ćutao o susretima Dačića i Radulovića"

Ministar finansija Mlađan Dinkić ocenio je da je za kontakte Ivice Dačića i Rodoljuba Radulovića znao i tadašnji predsednik Boris Tadić i upitao zašto je ćutao.
Ministar finansija Mlađan Dinkić ocenio je da je za kontakte Ivice Dačića i Rodoljuba Radulovića znao i tadašnji predsednik Boris Tadić i upitao zašto je ćutao.

Komentarišući kontakte Dačića sa Radulovićem, Dinkić je rekao da su za to sigurno pre četiri godine znali i Tadić, i potpredsednik DS Miodrag Rakić, i direktor policije Milorad Veljović.

"Zašto tada nisu reagovali, ako je trebalo, nego je sada neko to pustio da uzdrma vladu", rekao je Dinkić.

Dinkić je istakao da treba na osnovu transkripata utvrditi sadržaj razgovora i na osnovu toga preduzimati korake - da se odgovara, ako se utvrdi da je postojalo krivično delo, a ako ne, da se to skine sa dnevnog reda.

"Oni koji su znali za to - Miodrag Rakić, Boris Tadić i direktor policije, ako je tamo bilo neko krivično delo trebalo bi sva trojica da idu u zatvor zajedno sa Dačićem. Ako se utvrdi da je bio kriminal, zašto su ćutali četiri godine", istakao je Dinkić.

Prema njegovim rečima, dešava se da se bude sa nekim u društvu, a da se ne zna čime se ta osoba bavi i u takvim situacijama to nije krivično delo.

Dinkić je takođe ocenio da su šanse za prevremene republičke izbore minimalne, "na nivou jednog promila", naglasivši da vlada pada kada izgubi pordšku u paralmentu.

Odnosi SPS i SNS nisu sigurno idealni i to se vidi, ali je pitanje kakvi su odnosi između lidera te dve stranke, rekao je Dinkić.

  • 04.02.2013 12:43
    A sto tek sada se iznosi u javnost, sto to nije moglo ranije

    nego svi su imali koristi od svihy sastanaka sa kojekakvim bitangama na nivou....
  • Scotch Bonnet

    04.02.2013 12:33
    Znao a cutao
    Dinkicu sta god da izjavis niko ti nista ne veruje! Ti si u narodu poznat kao baron Minhauzen i apsolutno je irelevantno sta ti kazes medijama.

    Inace ako si ti Mladjane znao da je Tadic znao za Dacicevo drustvo sa ulice sta to govori o tebi?

    I ti si tada bio u vadi zar ne?
  • Danko B. Marin

    04.02.2013 08:55
    "Tadić je ćutao o susretima Dačića i Radulovića"
    Svi su ćutali jer je "omerta" zakon mafije - njihov zakon u borbi protiv građana Srbije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.