Knežević: "Neće biti prevremenih izbora"

Potpredsednik SNS Goran Knežević kaže da vest da se Ivica Dačić 2008. dva puta sreo sa Rodoljubom Radulovićem neće dovesti do prevremenih parlamentarnih izbora.
Potpredsednik SNS Goran Knežević kaže da vest da se Ivica Dačić 2008. dva puta sreo sa Rodoljubom Radulovićem neće dovesti do prevremenih parlamentarnih izbora.

Knežević je u izjavi Danasu, objavljenoj na sajtu tog lista, rekao da građani od vlade očekuju konkretne poteze na rešenju ekonomskih i socijalnih pitanja, a do toga se ne može doći raspisivanjem izbora.

"Eventualni politički problemi biće rešavani u hodu, a borbu protiv korupcije neće ništa zaustaviti i, naravno, neće biti zaštićenih", rekao je Knežević, ministar poljoprivrede.

Na pitanje mogu li premijerovi susreti sa članom narko-kartela Darka Šarića da ugroze ugled vlade u zemlji i svetu, Knežević smatra da ne bi trebalo.

"Čovek je priznao da se sretao sa Radulovićem, ali verujemo da nije znao o kome je reč. Uostalom, Dačić i ne mora da zna sve o milion ljudi s kojima se sreće", rekao je Knežević.

Knežević je dodao i da će o svemu tome biti reči na sutrašnjoj sednici Predsedništva SNS, na kojoj će biti razmotrena najnovija dešavanja na političkoj sceni.

  • Samanta

    04.02.2013 15:41
    Ja bih zaista volela izbore, da ne gledam SPS i askale kako haraju NS.
  • Danko B. Marin

    04.02.2013 09:05
    Knežević : "Neće biti prevremenih izbora"
    Nisu potrebni izbori - oni su egzibicionizam u ovom jednopartijskom pluralizmu koji nam gangsteri napraviše!Svi su vernici non-stop vladajuće Lopovske partije, demokratija nema šta tu da traži!! I ovaj đuvegija je "moralista",iz zatvora - pa pred kamere,novinare,... Funkcioner bre!!!!
  • Nebojša

    04.02.2013 08:54
    ko o čemu, kurva o poštenju
    "Ministre" jel si vratio pare?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.