Skandal na sahrani Zorana Ćirića

Aleksandar Ćirić, najavio je tužbu protiv "Lisja" i direktora tog preduzeća, zbog propusta tokom sahrane njegovog oca, Zorana Ćirića, bivšeg vlasnika Radio televizije "Jesenjin".
Aleksandar Ćirić, najavio je tužbu protiv "Lisja" i direktora tog preduzeća, zbog propusta tokom sahrane njegovog oca, Zorana Ćirića, bivšeg vlasnika Radio televizije "Jesenjin".

Kako kaže, sve je počelo kada su radnici "Lisja", po kovčeg sa njegovim ocem došli kolima u kojima je već bio jedna prazan kovčeg.

"Radnici su kasnili, i kada su otvorili gepek automobila videli smo da ima još jedan kovčeg. Potom su taj kovčeg, navodno prazan, pomerili sa strane i rekli da će da uguraju naš. Kada smo pitali šta ćemo sa cvećem i vencima, rekli su da nisu znali da ima cveća i venaca, i da će se naknadno vratiti i po to. Uspeli smo da ih nagovorimo da bar deo toga stavimo u kombi, a ostatak su nosili prijatelji i rodbina u kolima", kaže Ćirić za 021.

Prema njegovim rečima, to je samo jedan u nizu propusta radnika ovog preduzeća. Ćirić dodaje da im se niko iz Lisja nije izvinio, ni usmeno, ni pismeno.

Direktor "Lisja", Srboljub Bubnjević, kaže, međutim, da se njima niko nije obraćao u vezi sa ovim slučajem.
"Sve je bilo po propisima. Sama porodica je bila zadovoljna i izmirila je obavezu. Bili su, izabrali opremu, obavili sve kako treba, a sutradan je gospođa čak častila radnike", navodi Bubnjević.

On je za 021 naveo da prevoz dva kovčega odjednom nije praksa, već se to dogodilo jer radnici "Lisja" nisu mogli da ostave prazan kovčeg na prethodnoj destinaciji.

  • ana

    03.06.2016 21:06
    skandalozno je sto kriju odobreni cenovnik da bi mogli da dodaju stavke kojih u njemu nema.

  • Momo

    27.05.2010 00:19
    ....
    Demi, ko tebi daje pravo da ti govoris sta je porodicni bitno?

    Sramota je to sto ti hoces da ispadnes pametan i da guras nos gde ti nije mesto. A i nije ti pametno da prozivas Cirinog sina. Nemas ti pravo da donosis sud, niti da bilo sta komentarises, a to kakav je Zoran bio ti ne daje pravo da pametujes. Cuti tu i ne sramoti se
  • Demi

    26.05.2010 16:43
    ne vidim sta je tu skandalozno.. Porodica ne treba da izrazava ogorcenost, jer na taj nacin nece povratiti voljenu osobu! Uopste koliko sam shvatio nije rec o tome da se prema mrtvacima odnose kao prema krompirima, nego u tome sto cvece nije stalo!! Mene bi bilo sramota da izjavim tako nesto. Jer Zoran Ciric je bio veliki covek i nikada ne bi dozvolio da se ovako nesto uradi, sto radi njegova porodica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.