30 dana zatvora zbog nasilničke vožnje

Zato što je u nedelju u Novom Sadu vozio neregistrovani motocikl, bez vozačke dozvole odgovarajuće kategorije i pri tom učinio više saobraćajnih prekršaja, Radomir T. (1983) iz Bačke Palanke je priveden kod sudije Prekršajnog suda koji mu je odredio zadržavanje u trajanju od 12 sati.

Zato što je u nedelju u Novom Sadu vozio neregistrovani motocikl, bez vozačke dozvole odgovarajuće kategorije i pri tom učinio više saobraćajnih prekršaja, Radomir T. (1983) iz Bačke Palanke je priveden kod sudije Prekršajnog suda koji mu je odredio zadržavanje u trajanju od 12 časova.

On se, između ostalog, oglušio na znak policije da se zaustavi, pri čemu je dva puta prošao kroz crveno svetlo, a kada ga je policija zaustavila u Temerinskoj ulici udario je policajca.

Radomir je juče priveden sudiji Prekršajnog suda, koji mu je odredio kaznu zatvora od 30 dana, novčanu kaznu od 35.000 dinara, 15 kaznenih poena i 9 meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Policija podnosi i krivičnu prijavu, u redovnom postupku, protiv Radomira zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ometanja ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti.

  • ajd da vidimo..

    05.05.2010 10:03
    Radomir T.iz Backe Palanke je uradio sledece;
    -vozio neregistrovani motcikli
    -vozio bez vozacke dozvole
    -nije se zaustavio na znak policajca na
    znak plicajca da se zaystavi
    -prilikom zaustavljanja, udario sluzbeni lice-policajca na duznosti
    -2x prosao kroz crveno svetlo na semaforima

    kazna za ucinjeno dela;
    -zatvor od 30 dana
    novcana kazna od 35.000 hiljada dinara
    -9 meseci zabrana motornim vozilom-kojim, jel motocikla ili svim motornim vozilima

    koliko je ovaj obesni vozac napravio prekrsaja i krivicnih dela,koliko je kazna za svako pojedinacno delo, e to bi treblo da bude osnov pri izricanju presude.
    ja napisala, a da li ce te objaviti...
  • Nezavisni Vojvodjanin

    05.05.2010 03:48
    naplata stete
    U Nemackoj jos ako ste prilikom saobracajnog udesa naneli stetu gradu u smislu ostecenja saobracajnog znaka,bankine,svetlosnog stuba semafora ili slicno,dobijate na kucnu adresu fakturu na iznos sanacije stete gore pomenute infrastrukture,sto najcesce iznosi nekoliko puta vise od kazne za saobracajni prekrsaj.Pa ko voli nek izvoli da juri i da divlja po ulicama.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.