Uhapšeni sa 2.000 tableta ekstazija

Pripadnici MUP, Uprave kriminalističke policije i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su tri osobe zbog prodaje oko 2.000 tableta ekstazija.
Uhapšeni sa 2.000 tableta ekstazija
Foto: 021.rs

Dvojica su uhapšena prilikom pokušaja primopredaje ekstazija, a kasnije je uhapšen još jedan mladić kod koga se nalazio novac za kupovinu droge.

Kako je rečeno u policiji, u akciji je zaplenjeno oko 4.500 tableta ekstazija ukupne težine 1.120 grama, kao i 3.600 evra.

Za jednim od uhapšenih je tokom devedesetih bila raspisana poternica zbog razbojništava i kradja. Od policije se krio 19 godina.

Osumnjičenima je odredjeno zadržavanje od 48 sati i oni će s krivičnom prijavom biti predati dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Teme

droga
  • Bojler

    07.08.2013 21:31
    ???
    A kako je uspevao da eskivira 19. godina. Bice da diler vise nije "lojalan" aktuelnoj vlasti. Diler ili distributer, sve jedno. Kilogram i 120 grama i nije neka kolicina, upraznjeno mesto ce vec neko popuniti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija