Sekirom pretio sinu i snaji, a komšinicu udario po glavi

N.A. (55) iz okoline Novog Sada uhapšen je zbog osnovane sumnje da je pretio svom sinu i snaji, a napao komšinicu N.B. (47).
N.A. (55) iz okoline Novog Sada uhapšen je zbog osnovane sumnje da je pretio svom sinu i snaji, a napao komšinicu N.B. (47).

Osumnjičeni je, 11. septembra, u večernjim časovima, u garaži svoje porodične kuće, nakon svađe sa svojim sinom, sekirom udarao po vratima garaže, uz pretnje da će ubiti i njega, njegovu suprugu i dete, a potom prešao u dvorište svoje komšinice, koju je udario nekoliko puta po glavi, lakše je povredivši.

N.A. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće doveden na saslušanje nadležnom istražnom sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu.

  • 14.09.2013 14:15
    Tradicionalna zavičajna disciplina - nasJekiraj vamiliju i komšiluk
  • 13.09.2013 22:42
    novosadski sport - sekiracija...
  • 13.09.2013 19:25
    Ostojic
    NS = Ludnica,, posle faksa me vise nema..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija