Uhapšeni mladići zbog prodaje marihuane

Novosadska policija je uhapsila A. Đ. (1994), iz Banja Luke, zbog osnovane sumnje da je neovlašćeno trgovao narkoticima i njegovog sugrađanina D. T. (1993), za koga osnovano sumnja da je neovlašćeno držao opojnu drogu.
Novosadska policija je uhapsila A. Đ. (1994), iz Banja Luke, zbog osnovane sumnje da je neovlašćeno trgovao narkoticima i njegovog sugrađanina D. T. (1993), za koga osnovano sumnja da je neovlašćeno držao opojnu drogu.

Kod njih je, juče, pronađeno ukupno 19 paketića sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana.

Obojica su, po odobrenju javnog tužioca, zadržana do 48 sati i biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak.
  • 07.03.2014 22:09
    Sta bi sa pricom da se uvede u lecenje nekih bolesti? Hoce li " mafija pomoci" ili ce drzava kupovati " lek" koji moze I sama da napravi,kako rekose da izdvoje negativne delove iz biljke I da korisne ostave?!
  • sydd

    07.03.2014 21:33
    bolje nego heroin
    marihuana je mnogo lekovita! bar 3 puta nedeljno ujutru jedan lagani joint i dan se podnosi mnogo lakse, a pogotovo idioti koji prolaze pored nas!
  • 07.03.2014 21:24
    ajd ovako
    gandza je biljka koja kao i svaka druga ima svoje pozitivne ucinke, a sa druge strane isto toliko, a i vise nezeljenih posledica kojih mladi na zalost nisu svesni. Ali ovo je vec postalo besmisleno, pa zar je moguce da je to krajnji domet nase policije, po koji prodavac mariuhane? I zar mi nemamo sijaset vecih briga? Da je ovo normalna zemlja, uz malo edukacije i legalizacije marihuane, bilo bi manje kriminala i sama drzava bi profitirala. A smem da se kladim da bi sa manje tabua i puno veci broj tinejdzera izgubilo interesovanje, ovako samo potencirate da je faca ko proba, ko ne proba je "sisa"; zabranjeno voce, najsladje voce. A prava istina je, koje klinci nisu svesni: Nije svaka gandza ista, mesaju je sa raznim hemijama, vrlo, vrlo cesto ume, pogotovo u adolescensko-tinejdzerskom uzrastu da izazove paranoju, sa druge strane vrlo je korisna kod hronicnih migrena, opusta centralni nervni sistem.... Znaci da ne nabrajam vise, jako puno negativnih stvari kada je konzumira nezreo klinac, i isto toliko pozitivnih kada je konzumira neko izgradjen i ko zna dobrobiti i lose strane ove cudesne biljke i to u puno umerenijim kolicinama nego sto to klinci rade. Problem je sto je, kao i u svim sferam drustva, ovoj vlasti lakse da ide linijom manjeg otpora i da hapsi i pritom ne resava problem u korenu, nego da edukuje i vodi racuna o mentalnom zdravlju gradjana. Pri tom da naglasim NE nisam diler i NE neduvam vec bar 15 godina zato sto mi je to besmisleno, ali morao sam ovo da napisem zato sto ocigledno da od ove silne fame i tabua koji vlada, najvise stradaju klinci. Mozda ne toliko zbog samog ucinka marihuane koliko zbog ulaska u kriminalne krugove sto je uvod u potpunu propast njihovih mladih zivota. Mnogi mladi zivoti su upropasteni zbog neznanja i nezainteresovanosti drustva da se sa problematikom nose na pravi nacin. I dalje imam vise argumenata protiv marihuane nego za, ali ne na ovaj nacin na koji drzava pokusava da se nosi sa problemom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija