Tasovac ponovo direktor Filharmonije

Dugogodišnji direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac, ministar kulture i informisanja u ostavci, jednoglasno je izabran na konkursu za direktora Beogradske filharmonije.

Dugogodišnji direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac, ministar kulture i informisanja u ostavci, jednoglasno je izabran na konkursu za direktora Beogradske filharmonije.

Ovu je odluku na konferenciji za novinare jutros saopštila predsednica UO Beogradske filharmonije Ana Trbović. Ona je rekla da se na konkurs prijavilo četvoro kandidata čija je dokumentacija prihvaćena, a programi objavljeni na sajtu Beogradske filharmonije i da je nakon obavljenog razgovora sa kandidatima UO doneo ovu odluku.

Na konkurs za direktora Beogradske filharmonije od 17. januara prijavili su se Nenad Marinković, Milorad Marinković, Saša Aleksić i Tasovac. Članovi UO razgovarali su sa tri kandidata jer je Milorad Marinković odustao od učešća na konkursu.

Svi uslovi konkursa nosili su određeni broj bodova i svaki od kandidata na kraju je dobio ocenu, a Tasovac je dobio svih sto poena.

Ministarstvo kulture i informisanja je saopštilo da će predlog koji mu je uputio UO Beogradske filharmonije razmatrati posle formiranja nove vlade.

  • -

    17.03.2014 21:34
    -
    posle ovoga ga treba olindrati a '0'
  • Georg

    17.03.2014 18:28
    Ma pastafarijanac. On je leteća špageti neman!!!
  • -

    17.03.2014 17:55
    -
    ala ste mu tapsali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija