Otkazi zbog bekstva vuka?

Direktor Beogradskog zoološkog vrta Vuk Bojović rekao je danas da je taj vrt potpuno bezbedan za posetioce, iako je jedan vuk u utorak pobegao iz kaveza.

Direktor Beogradskog zoološkog vrta Vuk Bojović rekao je danas da je taj vrt potpuno bezbedan za posetioce, iako je jedan vuk u utorak pobegao iz kaveza.

Direktor je kazao da još ne zna kako se vuk našao na slobodi, ali da će to istražiti i da će odgovorni snositi posledice. "Svi hoće da sačuvaju svoju glavu, jer bi neko mogao da dobije otkaz", kazao je Bojović.

On je kazao da je "Beo zoo vrt" potpuno bezbedan, da su kavezi obezbeđeni, a da su čak oko kaveza tog vuka koji je pobegao dograđivali ogradu. Bojović je rekao da je to mlad vuk koji se prošle godine okotio u Zoo vrtu i koji važi za pitomog, ali je uznemiren od nedavno, kada su pokušali da ga vakcinišu.

Po pisanju medija, vuk je juče oko 17 sati pobegao iz kaveza dok su ga čuvari hranili i protrčao kroz Zoo vrt. Čuvari su ga uhvatili nakon 15 minuta i vratili u kavez. Niko pritom nije povređen.

To je drugi incident s vukovima u "Beo zoo vrtu" za mesec dana. Vuk koga je volonterka šetala 20. aprila ogrebao je jednu dvogodišnju devojčicu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.