Telefonski brojevi MUP-a za pomoć ugroženima

Sektor za vanredne situacije MUP-a Srbije otvorio je dežurne kontakt telefone za evakuaciju i pomoć ugroženima u poplavama na teritoriji Srbije.
Sektor za vanredne situacije MUP-a Srbije otvorio je dežurne kontakt telefone za evakuaciju i pomoć ugroženima u poplavama na teritoriji Srbije.

Kontakt telefoni su 011/2289-208 i 011/2282-910.

Iz Sektora su napomenuli da su navedeni brojevi isključivo za evakuaciju i pomoć ugroženim građanima, a ne za informacije.

  • Milos

    15.05.2014 22:06
    Pomoc
    I mene zanima ista stvar, iz Kraljeva sam inace i ovde je haos a ima nas 10ak koji smo malo udaljeni a pomogli bismo ljudima koji su u nevolji. Nigde nijednog broja, nigde se nista ne spominje a ljudi gube domove.. :/
  • Vladimir

    15.05.2014 15:02
    Zelim pomoci narodu u nevolji
    Kako da dodjem do broja telefona za pomoc? da idem da pomognem narodu u nevolji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.