Mićunović: Pajtićeva ideja da okupi demokratski blok je iluzija

Dragoljub Mićunović, predsednik Političkog saveta DS-a, kaže da je ideja lidera te stranke da okupi demokratski blok više iluzija nego realnost.

Dragoljub Mićunović, predsednik Političkog saveta DS, kaže da je ideja lidera DS Bojana Pajtića da okupi demokratski blok više iluzija nego realnost.

Na pitanje novinara Danasa koliko je realno očekivati da Boris Tadić i Zoran Živković, koji su napustili DS, sada ponovo sarađuju sa demokratama, Mićunović kaže: "Mislim da je to samo brzo iznet preliminarni predlog, kao poziv na razgovor. To je dobro kao načelni stav, ali ujediniti sada sve to u jednu stranku, to može biti samo neka nova iluzija. O tome se mora dosta raspravljati i da vidimo na kraju na kojoj osnovi se može izvršiti to grupisanje".

Novosti su objavile da će Pajtić prve nedelje jula početi seriju razgovora sa liderima demokratske opozicije u Srbiji, kako bi pokušali da se dogovore o zajedničkom delovanju.

Pozivnicu da se priključe ovom bloku dobiće NDS, LDP, Nova stranka, partije nekadašnjeg URS, kao i lider pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović.

Aleksandar Senić, funkcioner NDS, kaže da DS, pre bilo kakvih razgovora, najpre mora da reorganizuje svoju stranačku strukturu, pa tek onda da se krene u reorganizaciju opozicione scene.

  • ZoranNS

    14.06.2014 10:29
    Sada imamo SNS iluziju, školski primer
    Sada imamo SNS iluziju, školski primer, Srbija, a Novi Sad je primer kako se za dve godine natovare građanima troškovi koji služe samo da nahrane bulumentu nesposobnih partijskih kadrova, DS i Pajtić ne mogu biti ničija iluzija, sve o njima znamo, kao što saznajemo i o ovima na vlasti. Za Srbiju postoji samo jedno rešenje, osloboditi državu pljačke i pljačkaša, razmeštenih u vladajućim i opozicionim partijama. Da sa ovima nema budućnosti je dokaz SNS omladina, čiji je zadatak kako da obmanu i prevare birače, tu su izgradili čitavu mašineriju, očekujući da i njima padne nešto sa stola vlasti, kako je Srbija siromašna, može da im padne samo prazan tanjir na glavu.
  • ILUZIJA

    14.06.2014 09:17
    ILUZIJA
    Lepo covek kaze "to može biti samo neka nova iluzija" stara iluzija je propala, oni nikad nisu imali plan sta da rade nego su smisljali iluzije koje su prodavali narodu. Narod ko narod hljeba i igara a ako se desi i iluzionist sa iluzijom to i narod je tvoj samo treba smisljati iluzije.
  • Krcko

    14.06.2014 09:09
    ?
    Nije mi jasno o cemu ovaj covek prica, a pogotovo sta Pajtic to hoce. Kakav demokratski blok? Grupa bandita koji sada vise ne mogu da se bahate jer je Murta dosao na red? Treba li nesto da im sada pomazemo da opet uzjase?

    Kakva je razlika izmedju "Demokratskog bloka", SNS, DSS, SPS i da ne nabrajam vise? Pa to je sve gomila oportunista i lopova najperfidnije kategorije, koji nista drugo u zivotu ne umeju pa se bave politikanstvom. Pa njima su drzavne jasle i drzavne (nase) pare samo poligon za privatne poslove, i ne znam zasto im se uporno gleda kroz prste? Pa ljudi, nam je sve gore, a tih bandita sve vise! Rezultati njihovog rada i sposobnosti su ociti, i sta to treba da se dogodi pa da konacno progledate?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija