Dvojica Amerikanaca pretučena u Beogradu

Dva američka državljana povređena su jutros u Beogradu. Jedan je pronađen krvave glave na uglu Višegradske i Kneza Miloša, a drugi na Studentskom trgu.

Dva američka državljana povređena su jutros u Beogradu. Jedan je pronađen krvave glave na uglu Višegradske i Kneza Miloša, a drugi na Studentskom trgu.

Građani su mladića američke nacionalnosti, koji se predstavio kao Džonatan, zatekli krvavog na uglu Višegradske i Kneza Miloša, nakon čega su pozvali policiju.

Amerikanac je policiji rekao da ga je pretukao prijatelj Robert Rouz iz Sremske Mitrovice, a odbio je intervenciju Hitne pomoći, rekavši da da će pomoć zatražiti kod lekara u američkoj ambasad.

Drugi Amerikanac povređen je oko 9 sati ujutru u tuči na Studentskom trgu, kod broja 19.

Nakon incidenta je intervenisala Hitna pomoć, a mladić je prevezen u Urgentni centar. "Povređen je muškarac starosti oko 29 godina, koji je zadobio tupe povrede glave, nije krvario i nije gubio svest", kazala je Nada Macura, portparolka Hitne pomoći u Beogradu.

 

  • 16.06.2014 07:25
    Jako čudna vest...
  • mrva

    15.06.2014 20:28
    @Bluberi
    Mislim da si ti vidovit
  • bluberi

    15.06.2014 17:51
    zju
    wow, kakva vest! ožderani, mamurni ameri se probudili krmeljivi na ulicama Beograda. Mislim da se uopšte nisu smucali po splavovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija