Pucnjava kod Lutrije, ispaljeno nekoliko metaka

Građani su policiji prijavili da su na Bulevaru kralja Petra I, kod broja 30, oko 12 časova na ulici čuli pucnjeve i videli trojicu mladića sa fantomkama na licu.
Građani su policiji prijavili da su na Bulevaru kralja Petra I, kod broja 30, oko 12 časova na ulici čuli pucnjeve i videli trojicu mladića sa fantomkama na licu.

U novosadskoj policiji za sada nemaju informacija o ovom događaju, sem da su poslate ekipe da ispitaju dojavu. Na licu mesta nikog nije bilo, a policija proverava da li je neko ranjen tako što drži pod prismotrom zdravstvene ustanove u gradu.

Očevidac je rekao da je čuo pucnjeve i "dreku" ispred zgrade u kojoj radi, a kada je izašao na prozor, video je tri mladića u fantomkama, trenerkama i sa obeležjima navijačke grupe Firma kako trče.

Svedok kaže i da je jedan od maskiranih mladića nosio nož, a drugi pištolj, ali da ne znaju da li je neko povređen.

Drugi svedoci navode da se pucnjava dogodila u Gagarinovoj ulici kod broja 10 (nedaleko od Bulevara kralja Petra) i da su četiri do pet maskiranih mladića ispalili nekoliko metaka iz puške, tzv. "krateža", u pravcu dve osobe koje su sedele na klupi.

  • firma NS rasisticki pokret mla

    19.06.2014 07:51
    ouuu my goodness
    ovo je Tila96 s limana 4 ...
    vodja grupe cobani liman
    ovo je sitnica za njega, al ipak je odradio svoje
  • 18.06.2014 13:18
    Liman-fkv-Rasisticka firma
    Ludi Tila bilo ih je 5 al je samo Tila pucao na prvacice i nosio je onu firminu fantomku sa najlona
  • DA NE POVERUJES

    17.06.2014 15:24
    Jel od tih firmasa niko nema m*da da se na ruke potuče ?? Imas ruke,imas noge potuci se,niko jos od masnice nije umro . U cemu je fora nositi pistolj a tezi je od tebe 5,6 kila ? Koga ce taj da upuca ?? Danas je moda zarobijati ZBOG PUCANJA,a to sto ni vazduh ne mogu da pogode,to manje vise. Zapamtite KO SE MAČA LATI,OD MAČA I STRADA , kad tad ce naleteti nekog u koga kada budes uperio pistolj,ces imati 99% šanse da će ti isti zavrsi u ana*nom otvoru . Sve najbolje pucači !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.