Katarina Zarić pronađena u stanu svog druga

Katarina Zarić (16), iz Kule, sa kojom porodica i prijatelji poslednjih pet dana nisu imali nikakav kontakt, pronađena je kasno sinoć u stanu svog druga u Požarevcu.
Katarina Zarić (16), iz Kule, sa kojom porodica i prijatelji poslednjih pet dana nisu imali nikakav kontakt, pronađena je kasno sinoć u stanu svog druga u Požarevcu.

Ona je u subotu otišla u Kostolac na rođendan i od tada joj se gubi trag. - Devojčica Katarina Zarić je pronađena i to je jedino što za sada možemo da kažemo - rekli su iz požarevačke policije.

Devojčica je u pratnji majke dovedena u prostorije požarevačke policije, gde je ispričala sve u vezi sa svojim misterioznim nestankom. Prethodno se javila dečku Goranu Đorđeviću sa nepoznatog broja telefona.

Njen nestana, majka Snežana prijavila je policiji još u sredu oko 19 časova. Katarina je učenica Poljoprivredne škole, a sa majkom i bratom živi u Kuli kod Požarevca.

  • Sandra

    01.08.2014 09:57
    @NS
    Pa sigurno je nisu mrtvu vodili u policiju da isprica detalje svog misterioznog nestanka... Procitaj tekst, lepo pise... No hvala bogu pa se devojka javila ziva i nepovredjena. Nadam se da ce pronaci i Tijanu.
  • 01.08.2014 09:26
    Shajkala se malena.
  • ns

    01.08.2014 08:14
    pronađena živa ili . .. ??? kakva neprofesionalna izjava nadležnih!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.