Konstrukcija gola ubila dvanaestogodišnjeg dečaka

Metalna konstrukcija gola pada je danas oko 17.40 sati na dvanaestogodišnjeg S.S. iz Knjaževca i usmrtila ga na licu mesta.
Metalna konstrukcija gola pada je danas oko 17.40 sati na dvanaestogodišnjeg S.S. iz Knjaževca i usmrtila ga na licu mesta.

 

 

Portparolka Policijske uprave Zaječar Jelena Ciganović kazala je da je policijski uviđaj u toku, posle kojeg će biti poznate okolnosti koje su dovele do nesreće.

Nesreća se dogodila u dvorištu Srednje tehničke škole u Knjaževcu.

Tokom poslednjih mesec dana, ovo je druga nesreća u kojoj su maloletnici povređeni na sportskom igralištu. Naime, 17. septembra na sportskom igralištu Gaj u Barajevu teško je povređen jedanaestogodišnji dečak kada je na njega pao metalni okvir gola.

  • Petar Pan

    05.10.2014 03:14
    Neodgovornost direktora skola, prosvetne inspekcij
    Kao bivsi profesor fizickog vaspitanja u Novom Sadu jako dobro znam da je ovakve teske povrede moguce izbeci vrlo jednostavnim fiksiranjem okvira gola za beton.Prosvetna inspekcija, direktori skola kao i sva druga odgovorna lica koja upravljaju sportskim terenima gde je postavljena metalna konstrukcija gola su odgovorni za bezbednost nase dece i kao takvi moraju da urade sve kako bi sprecili ovakve tragicne dogadjaje.
  • 04.10.2014 21:25
    Majka troje dece
    Da li je moguće da se i dalje takve stvari dešavaju?? Zar te osobe koje su zadužene za kontrolu dečijih igrališta, direktori škola, vrtića, nastavnici... nemaju svoju decu? Ne primećuju nestabilnu i tešku metalnu konstrukciju? Ne primećuju zarđale eksere koji vire iz drvenih ljuljaški i tobogana? I opet pitanje, ko je odgovoran za takve stvari??? Direktori škola čije je igralište? Predsednici mesnih zajedica na čijoj se teritoriji igralište nalazi? Ovo nije nesrećan slučaj ovo je ubistvo bez predumišljaja!
  • 04.10.2014 20:34
    Nama ne treba NATO.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.