NDS promenila ime u Socijaldemokratska stranka

Za prvog predsednika NDS juče je izglasan dosadašnji lider Boris Tadić, a odlučeno je da novi naziv partije bude Socijaldemokratska stranka.
Za prvog predsednika NDS juče je izglasan dosadašnji lider Boris Tadić, a odlučeno je da novi naziv partije bude Socijaldemokratska stranka.

"Na današnje izbore je izašlo 71,74 procenata ukupnih birača NDS, a od toga 99,47 procenata članova i prijatelja stranke koji su glasali na 115 biračkih mesta podržalo je Borisa Tadića kao prvog predsednika Nove demokratske stranke", navodi se u saopštenju.

Izglasano je i da novi naziv bude Socijaldemokratska stranka, a portparol Konstantin Samofalov istakao je da je NDS od početka "snažno socijaldemokratski orijentisana, te će sada te vrednosti biti oličene i u novom imenu".

Na izborima se 82,86 procenata izašlih opredelilo da novi naziv stranke bude upravo Socijaldemokratska stranka. Nije poznato koliko je članova učestvovalo u glasanju.

  • 05.10.2014 16:18
    Zaključak
    Demokrata nikad nije ni bio. Ostaje samo socijal, kao i hitler!
  • 05.10.2014 11:16
    Deja vu
    NDS ime menja... ali ćud nikada.
  • 05.10.2014 10:26
    Ni to mu nece pomoci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.