BG: Od sutra suđenja u novoj zgradi

U novoj zgradi Prvog osnovnog suda u Beogradu u Bulevaru Nikole Tesle, od sutra počinju da se održavaju sva suđenja iz građanske materije.
U novoj zgradi Prvog osnovnog suda u Beogradu u Bulevaru Nikole Tesle, od sutra počinju da se održavaju sva suđenja iz građanske materije. su

U tom sudu građani će moći da rešavaju svoje parnične i vanparnične predmete iz oblasti radnog prava, porodičnog prava, svojinskih, imovinskih i naslednih odnosa, ostavinske postupke i druge pravne poslove.

Radi lakšeg snalaženja, raspored sudnica za sudije u novoj sudskoj zgradi, (koja je u potpunosti renovirana - stara zgrada Aeroinžinjeringa) istaknut je u zgradama u kojima su do sada bila smeštena njihova odeljenja - u Ustaničkoj ulici i Bulevaru Mihajla Pupina, a objavljen je i na internet stranici Prvog osnovnog suda u Beogradu www.prvisud.rs.

U novu zgradu preseljane su i prateće službe - pisarnica, prijem i ekspedicija, služba međunarodne pravne pomoći, računovodstvo, služba javnih nabavki, kadrovska služba, zajednicke službe, sudski pregradci za prijem pošte i oglasne table suda.

Krivično odeljanje nastavlja sa radom u Palati pravde, a izvršno u sudskoj zgradi u Bulevaru Mihajla Pupina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.