DSS ne menja ni program ni politiku

DSS neće promeniti svoj program i politiku, kaže nova predsednica te stranke Sandra Rašković Ivić.
DSS neće promeniti svoj program i politiku, kaže nova predsednica te stranke Sandra Rašković Ivić.

Dan posle izbora u stranci ona kaže da ova vanparlamentarna stranka neće odustati od dosadašnjih ideja, evroskepticizma i političke i vojne neutralnosti.

"Mi smo stalno bili nabeđivani da smo neka mačistička stranka koja se inače obraća muškarcima u kojoj dominiraju muškarci. Međutim, evo ispostavilo se da to baš i nije sasvim tako. Ja ću da uspostavim jednu žensku mrežu. Očevidno je da se stvari menjaju, očevdino je da je DSS spremna da prva od svih stranaka na srpskoj političkoj sceni prihvati to da žena bude predsednica DSS-a. Stvari se menjaju i ne samo u našoj stranci nego i u Srbiji."

Nova predsednica DSS-a spremna je da razgovara sa svima. Stranku koju će voditi shvata kao porodicu u kojoj će svoje mesto imati svi uključujući i one koji su bili u timu Miloša Aligrudića, njenog konkurenta na stranačkim izborima.

Razgovor sa bivšim predsednikom stranke Vojislavom Koštunicom tek je očekuje.

"Želeli bismo da budemo stožer jednog nacionalnog bloka jer je DSS svakako i kadrovski i idelološki i politički i organizaciono najopremljenija da bude stožer jednog takvog nacionalnog bloka."

Odnos prema vladajućem SNS-u i opozicionoj Demokratskoj stranci biće isti: DSS će i prema jednima i prema drugima zadržati distancu. "DSS drži rekli bismo neku vrstu distance kao opoziciona stranka i od SNS i od DS. Mi ne mislimo da bi promena jednih fukcionera drugima na čelu države donela Srbiji bilo kakvo poboljšanje", kaže nova predsednica DSS.

  • panonius

    13.10.2014 18:17
    kao prvo . promeni tu frizuru iz 60-ih
    Konsultuj se zumbulkom kako se menja frizura , čim malo napredujete - eto nove frizurice.
    Ovako , ostaće spomenik tipa "old timer" , isto kao i onaj pokvareni kome je Evropa poslednja rupa na svirali... Klovnovi !
  • Brus Vilis

    13.10.2014 16:43
    Piz maco
    Uvek mi je milo kad skontam da DSS još postoji, makar u nekakvom stožer obliku... Ta kako sa simpatijama ne gledati stranku čiji bageri rade 25 sata na dan?
  • :(

    13.10.2014 15:35
    m.r.š.
    Ovim fasistima suditi za veleizdaju zbog predaje rudnog bogastva Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.