MUP ispituje ko je upravljao dronom

MUP i Više javno tužilaštvo preduzimaju predistražne radnje na pronalaženju osoba koje su upravljale dronom na fudbalskoj utakmici Srbije i Albanije. 
MUP i Više javno tužilaštvo preduzimaju predistražne radnje na pronalaženju osoba koje su upravljale dronom na fudbalskoj utakmici Srbije i Albanije.

Dosadašnjim radom utvrđeno je da je zastavu oteo albanski fudbaler na terenu, a pronađena je kod delegata utakmice. "Policija ima određena saznanja u vezi sa lokacijom sa koje je pušten dron, ali u interesu dalje istrage nismo u mogućnosti da saopštimo više detalja", navodi se u saopštenju.

Zbog osnovane sumnje da je upravljao dronom priveden je brat premijera Albanije Olsi Rama, međutim, ubrzo nakon toga pušten je, posle čega je napustio Srbiju. Pre, za vreme i po završetku utakmice u službene prostorije dovedeno je ukupno 15 osoba od čega je jedna maloletna. Protiv osam osoba podnete su prekršajne prijave, a za 11 osoba biće dostavljen izveštaj nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

U toku je identifikacija osoba koje su neovlašćeno ušle na teren. Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je sinoć u 42. minutu, pošto se nad terenom pojavila mala letelica na daljinsko upravljanje.

Na platnu koje je bilo zakačeno za dron bila je mapa velike Albanije. Nakon tog incidenta došlo je do tuče igrača na terenu, a pojedini navijači takođe su preskočili ogradu u pokušaju da napadnu igrače Albanije.
  • 15.10.2014 23:31
    smesno i tuzno
    imate' odredjenih 'saznanja??? koga vi za*ebavate,te price su za malu decu?!
  • 15.10.2014 18:23
    Sta ima vezde ko je upravljao dronom? Po kom to clanu i kog zakona je u ovoj zemlji zabranjrno upravljati dronom da bi se policija interesovala za to?
    Ja da imam dron iskoristio bih ga sutra na paradi da snimim svecanu lozu iz blizine i snimak prodao za debele pare iStock-u.
  • Dr@gan

    15.10.2014 18:11
    znači nije bata kriv

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija