Vozač "juga" bio pijan kada je udario dečaka na pešačkom

Novosađanin za koga se sumnja da je sinoć u Petrovardinu automobilom udario 14-godišnjeg dečaka na pešačkom prelazu kod Osnovne škole "Jovan Dučić", jutros se predao policiji.
Novosađanin za koga se sumnja da je sinoć u Petrovardinu automobilom udario 14-godišnjeg dečaka na pešačkom prelazu kod Osnovne škole "Jovan Dučić", jutros se predao policiji.

Dečak je povređen u trenutku kada je na zeleno svetlo prelazio ulicu, a na njega je naleteo plavi "jugo" koji je prošao kroz crveno svetlo. Dečak je zadobio povredu ruke, odnosno ramena i ugruvan je.

Vozač je izašao iz automobila i peške pobegao sa lica mesta, a da nije pružio pomoć povređenom dečaku.

Danas, oko 10 časova, u prostorijama Policijske uprave, alkotestiranjem je utvrđeno da osumnjičeni ima 0,15 mg/ml alkohola u organizmu. Policija će protiv njega podneti krivičnu prijavu.

  • 24.10.2014 17:18
    I kako ce biti dalje sa takvima koji pobegnu?A I sa onima koji naprave takav prekrsaj,a ne pobegnu? A zasto uopste I postoji pesacki prelaz?
  • 24.10.2014 15:48
    Dakle, dok se drasticno ne smanji broj vozaca, na ulicama Novog Sada nece biti bolje. Danas me je na slican nacin, umalo ubio jedan pametnjakovic sa tablicama Backa Palanke. Hladna glava da se prikoci na biciklu, kad cujes skripu kocinica, verovatno mi je spasila zivot. Ovo dete nazalost nije imalo da stane, jer je prelazio (kao i ja) na zeleno svetlo i mislio naivno da neko ko je odrastao, za volanom, mora da pazi. U prevodu, to sto si lepo vaspitan, moze da bude pogubno po coveka u ovoj zemlji. Nadam se da je malac dobro.
  • Shimmy

    24.10.2014 15:41
    Lepo ja kazem...
    Lepo ja kazem da ne treba da kaznjavaju pesake kad prelaze na crveno! Ne prelazi se na zeleno, vec tek onda kada se uveris da nema debila koji te mogu udariti kolima, ili policajca da ti naplati kaznu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija