Kristijanu Goluboviću 8 godina zatvora, umesto 14

Apelacioni sud u Beogradu doneo je presudu kojom je Kristijanu Goluboviću prvobitna kazna od 14 godina zatvora smanjena na osam.
Apelacioni sud u Beogradu doneo je presudu kojom je Kristijanu Goluboviću prvobitna kazna od 14 godina zatvora smanjena na osam.

Prethodnu presudu doneo je Viši sud, a u novoizrečenu kaznu uračunata mu je i ranija prvostepena kazna zatvora od dve godine i tri meseca.

Apelacioni sud je saopštio da su njegovi saučesnici Mirsad Fujaljkić i Ferat Skenderovski osuđeni na tri, odnosno dve godine i 11 meseci.

U obrazloženju presude Apelacionog suda, u delu odluke o krivičnim sankcijama se navodi da kazne

Golubović, Fujaljkić i Skenderovski su uhapšeni 16. januara 2010. godine zbog posedovanja heroina, kod Golubovića je pronađen 100,51 gram heroina, kod Fujaljkića 24,45, a kod Skenderovskog 6,13 grama heroina. Četiri godine kasnije, Viši sud u Beogradu je doneo presude.

  • trpivoje

    20.11.2014 12:58
    @apelacija
    Sta se cudite?
    Ovaj ce kanda postati Tomin savetnik za nacionalnu bezbednost.
  • 19.11.2014 23:54
    Ovaj
    i nije za 'napolje'!!!!
  • 19.11.2014 21:14
    Kako je krenulo još će mu Toma dodeliti orden za hrabrost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.