Pomagači isekli džip Gorana Šarca u delove

Novosadska policija, u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, uhapsila je tri osobe, zbog sumnje da su pomogle Goranu Šarcu koji je osumnjičen da je crnim džipom ubio devojku na Somborskom bulevaru 1. decembra.

Novosadska policija, u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, uhapsila je tri osobe, zbog sumnje da su pomogle Goranu Šarcu koji je osumnjičen da je crnim džipom ubio devojku na Somborskom bulevaru 1. decembra.

N. K. (32), D. V. (41) i P. R. (39), iz Sremske Mitrovice, terete se da su isekli u delove "džip čiroki" kojim je Šarac udario Novosađanku Mariju Milešić a zatim pobegao sa lica mesta. Sumnja se da su isečene delove vozila prodali topionici kako bi prikrili tragove krivičnog dela.

Uz krivičnu prijavu koja ih tereti za krivično delo pomoć učiniocu, sva trojica biće dovedena na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Inače, policija je raspisala poternicu za Šarcem (32). Krivična prijava ga tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Za Goranom Šarcem raspisana je poternica i u Hrvatskoj, zbog razbojništva, po nalogu Županijskog suda u Rijeci. Navedeno je da je naoružan, izrazito opasan i sklon pružanju otpora.

On je osumnjičen da je bio organizator pljačke zlatare "Šiket" u Novom Sadu 24. septembra 2010. godine.

Građani koji imaju bilo kakve informacije o Goranu Šarcu treba da se jave na brojeve telefona: 064/892 4 149 ili 192.

  • Rainy

    18.12.2014 11:25
    Misle da smo tako glupi. Neće moći!
    Kada iz HR otputuješ na duže, ili radiš šest meseci u inostranstvu i nisi na adresi na kojoj si prijavljen, pored svih validnih papira i uverenja iz Suda da nisi kažnjavan, proveravaju te na granici svi. I naši i Interpol, a ovaj je tek tako izašao iz zemlje, nabavio auto i ubio ženu i sad kao ne znamo gde je. Heeej?! I da, ne zaboravimo da su hteli krivicu da svale na onog taksistu.
  • Kukavica

    17.12.2014 10:08
    Prijavite!
    Evo ja ću prvi da ispričam policiji sve što znam. E ond kad iz "policije" "procuri" vest ko je bio cinkara, onda će i mene neko "misteriozno" da upuca i izbaci iz džipa u pokretu. Sram vas bilo "policijo"
  • NS

    17.12.2014 07:42
    Odgovornost !!!
    Odgovornost za smrt ove devojke je i na drzavi !!! koja 4 godine ne moze da uhvati kriminalca !!! Rezultat te nesposobnosti je smrt nevinog ljudskog bića... Sta reći ?
    Kome i zasto mi placamo porez ? ... kada drzava nije sposobna da nas zastiti ni pravno, ni zdravstveno, a nismo sigurni ni kada prelazimo ulicu ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.