Naložena obdukcija tela Ivane Bakić Bodrožić

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju tela Ivane Bakić Bodrožić, čije je telo pronađeno pre nedelju dana u sobi 326 u beogradskom hotelu "Hajat".
Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju tela Ivane Bakić Bodrožić, čije je telo pronađeno pre nedelju dana u sobi 326 u beogradskom hotelu "Hajat".

Pored obdukcije, dat je nalog i da se uradi toksikološka analiza, kao i za uzimanje svih DNK tragova iz sobe.

U Tužilaštvu kažu i da su zatraženi nalozi za skidanje svih sadržaja sa mobilnog telefona stradale devojke.

"Isto se odnosi i na laptop koji je koristila Ivana. Ispitaće se i svi sadržaji sa kamera koje se nalaze u hotelu", rekli su u tužilaštvu za "Novosti".

Prema rečima ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, policija i tužilaštvo će, kada budu utvrdili sve relevantne činjenice u vezi sa smrću devojke u "Hajatu", to i saopštiti, i da u tom slučaju neće biti nikakve tajne.

"Čim budemo završili sve istražne radnje i utvrdili šta se zaista dogodilo i kad zajedno sa tužilaštvom dođemo do određenih informacija, podelićemo ih sa vama", rekao je Stefanović.

Ivana Bakić Bodrožić, ćerka poslanice vojvođanskog parlamenta Nade Bodrožić, pronađena je mrtva u hotelskoj sobi sa špricem u podlaktici. Nezvanično, na toaletnom stočiću pored, nađen je i anestetik, za koji se sumnja da ga je Ivana nabavila od prijateljice, zaposlene u jednoj beogradskoj bolnici. I ova devojka će biti pozvana na saslušanje u policiju u svojstvu građanina, a u cilju rasvetljavanja čitavog događaja.

O tome da li je zaista Ivana sama ubrizgala više propofola nego što je smela ili je to učinio neko drugi, pokazaće istraga.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.