Nestala devojka stigla kući u Sentu

Kristina Fenjsaroši (20), svršena gimnazijalka iz Sente, koja je nestala 3. juna u Londonu, a nakon četiri dana opsežne potrage, javila se majci iz jedne londonske bolnice, stigla je sinoć u svoj rodni grad Sentu.
Kristina Fenjsaroši (20), svršena gimnazijalka iz Sente, koja je nestala 3. juna u Londonu, a nakon četiri dana opsežne potrage, javila se majci iz jedne londonske bolnice, stigla je sinoć u svoj rodni grad Sentu.

Zajedno sa ocem Robertom, koji je po nju otišao 10 juna, zahvaljujući senćanskom fudbalskom internacionalcu Nemanji Nikoliću, koji je obezbedio avionske karte, vratila se nakon što joj je obezbeđena privremena putna isprava od Mađarskog konzulata u Londonu, jer joj je pasoš prilikom njenog nestanka, takođe nestao.

Posle oporavka u londonskoj bolnici, ona se danas javila svome lekaru u Senti, gde je, prema rečima njenog momka Bojana Farago imala zakazani pregled u 12 sati.

O nestanku, mestu i vremenu koje je provela dok se nije javila majci iz bolnice, još nisu spremni da govore ni ona ni njeni roditelji.

Kristina je 19. maja sa svojom drugaricom Stefani Čonić iz Ostojićeva, otišla da radi posredstvom "Imperial Recruitment Agency" u London, gde je trebala da ostane tri meseca. 3. juna, krenula je na posao u Hotel "Rojal Grand" i od tada joj se gubi svaki trag. O njenom nestanku policiji i roditeljima u Senti javila je drugarica Stefani. Pre nego što je nestala, govorila je prijateljima, da u Londonu nije naišla na ono o čemu su joj govorili i što je očekivala, pa je bila nostalgična za porodicom i prijateljima koje je ostavila u Senti.

Prema nezvaničnim podacima, Kristinu je londonska policija pronašla kako rastrojena besciljno luta prugom metroa. Kod sebe nije imala dokumenta, pa su je smestili u bolnicu, iz koje se i javila majci.

Prema rečima Kristininog oca Roberta,dok je bio u Londonu i čekao putnu ispravu za ćerku, obilazio je u bolnici svakoga dana, ona i dalje nije znala šta joj se zapravo dogodilo 3. juna na ulici, kad je iz stana krenula na posao i od kada se za njenu sudbinu nije znalo četiri dana.

On je izjavio da još uvek ne može da poveže sve okolnosti koje su pratile njegovu ćerku pre i posle nestanka i njenog javljanja iz bolnice, jer mu je prvo javljeno da je kidnapovana, a posle se pojavila verzija sa njenom depresijom u vezi sa boravkom u velikom gradu, odvojenosti od porodice i nesuglasice na poslu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina