Žabalj: Opština ponovo časti najbolje đake letovanjem

Najbolji srednjoškolci u trošku žabaljske opštine četvrti put za redom letovaće deset dana na moru besplatno.
Najbolji srednjoškolci u trošku žabaljske opštine četvrti put za redom letovaće deset dana na moru besplatno.

Prve godine je to bio Čanj, pa Kamp Skouras u Grčkoj, treće godine Paralija i ove godine će najbolji đaci letovati u Paraliji.

Konkurisali su svi uspešni đaci, srednjoškolci, koji imaju prebivalište na području opštine Žabalj, bez obzira u koju srednju školu idu u Srbiji, a imaju završnu ocenu 5.00.

Broj đaka je iz godine u godinu rastao, a to je dokaz da je ova nagrada stimulans da se postigne vrhunski uspeh. U 2012. godini je bilo 37 đaka koji su u trošku opštine išli na more, 2013. 54, 2014. 67, a ove godine čak 90 đaka.

Sredstva od preko tri miliona dinara, su obezbeđena uštedom i racionalizacijom potrošnje gasa za grejanje u opštinskim objektima koji se finansiraju iz budžeta.

Ispraćaj putnika je u ponedeljak, 17. avgusta, u 17 sati, ispred sportske hale u Žablju, gde će im srećan put i ugodan odmor poželeti roditelji i predsednik opštine Žabalj Čedomir Božić.

Ovakav način stimulisanja uspešnih đaka nastaviće se će i u narednim godinama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina