Subotica: Ponovo nema zainteresovanih za Radio Suboticu?

Juče je istekao rok u kojem su potencijalni kupci mogli da se prijave za kupovinu Radio Subotice.
Juče je istekao rok u kojem su potencijalni kupci mogli da se prijave za kupovinu Radio Subotice.

Od Agencije za privatizaciju se za nekoliko dana očekuje zvanična vest o rezultatima drugog privatizacionog kruga. Gradonačelnik Subotice Jene Maglai je izjavio da, prema njegovim saznanjima, zainteresovanih za kupovinu Radio Subotice nema, a lokalna samouprava ima ograničen manevarski prostor u pokušaju da održi ovu medijsku kuću.

"Rok za završetak privatizacije je produžen do 31. oktobra, a grad je do tada obezbedio finansiranje. U republičkom budžetu obezbeđena su sredstva za socijalni program, a na zaposlenima u Radio Subotici je da odluče da li će tu mogućnost koristiti", zaključio je Maglai.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina