Subotica: Za izmuljenje kanala 50 miliona dinara

Za radove na kanalskoj mreži na teritoriji Subotice izdvojeno je 50 miliona dinara iz programa sufinansiranja.
Za radove na kanalskoj mreži na teritoriji Subotice izdvojeno je 50 miliona dinara iz programa sufinansiranja.

Do sada je u Bajmoku saniran propust na akumulaciji kod pruge, a započeta je i druga sanacija. Predviđeno je i izmuljenje Bajmočanskog kanala dužine 1,5 kilometara i paralelnog kanal od oko 300 metara.

Na teritoriji Đurđina i Žednika započeto je sa izmuljenjem oko dva kilometar Krivaje, koji predstavljaju nastavak radova od prethodne godine.

U Bačkim Vinogradima napravljena je ustava na kanalu Dobo, koji je izmuljen u dužini od 460 metara, a izmuljeno je i 140 metara kanala Roža Major.

Takođe u Bačkim Vinogradima izmuljeno je 1,2 kilometra kanala Lifka šor. Predviđeni su i radovi na uređenju kanalske mreže u Katastarskoj opštini Stari Grad, dok je u Tavankutu predviđeno proširenje puta na pregradnom nasipu između brane Skenderevo i Krivaje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina