Kukujevci: Od Novaka Đokovića učionica i igralište

Fondacija "Novak Đoković" namenila je 15.000 evra za opremanje učionice u školi u Kukujevcima, kao i za izgradnju igrališta u neposrednoj blizini škole.
Fondacija "Novak Đoković" namenila je 15.000 evra za opremanje učionice u školi u Kukujevcima, kao i za izgradnju igrališta u neposrednoj blizini škole.

 

U selu sada ima 85-oro dece uzrasta od tri do pet godina, a prošle godine se rodilo još 19 stanovnika ovog sela. Škola je u sastavu šidske Osnovne škole "Branko Radičević", a šidska predškolska ustanova "Jelica Stanivuković - Šilja" otvorila je u kukujevačkoj školi svoje odeljenje sa dve grupe.

Jedna grupa ide do podne, a druga poslepodne u istu učionicu. To je bio razlog da se obrate Fondaciji Novaka Đokovića koja je prihvatila da realizuje ovaj projekat.

Rukovodilac područne osnovne škole u Kukojevcima Biljana Todorović kaže da je Fondacija tražila da je prostor za učionicu smešten u objektu, da zadovoljava sve higijenske uslove i da nema zakonskih smetnji pri podnošenju zahteva za upotrebnu dozvolu.

- Ispunili smo te uslove. Učionica će se sagraditi u jednom delu hola, a u sklopu škole nema nikakvih poteškoća ni oko dobijanja upotrebne dozvole - kaže Todorovićeva.

Predsednik mesne zajednice Kukujevci Miodrag Stojčević kaže da će sa zadovoljstvom i u roku izvršiti svoje obaveze, odnosno, ograditi igralište kada bude postavljeno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina