Pančevo: Kutko kupio najstariju zgradu u Pančevu i Trgoproduktovu Hladnjaču

Državna Agencija za licenciranje stečajnih upravnika potvrdila je da je u aprilu 2017. godine Trgoprodukt u stečaju prodao dva poslovna prostora.

"Poslednja prodaja je bila u aprilu 2017. kada je prodat kompleks magacinskih objekata "Hladnjača" na Novoseljanskom putu za iznos 50 miliona dinara kupcu DOO "Kutko" iz Pančeva, koji je istovremeno kupio i objekat "Magacin Provijant" u Pančevu za iznos 3 miliona dinara", saopštila je Agencija u odgovoru na naše interesovanje.

Provijant magacin koji se nalazi u Mučeničkoj ulici i graniči sa Gimnazijom "Uroš Predić", jedna je od najstarijih zgrada u Pančevu, navodi 013.info. Trgoprodukt u stečaju prodao je ¾ površina ovog zdanja industrijskog nasleđa zaštićenog kao spomenik kulture. Prilikom ranijih neuspešnih prodaja, vrednost ovog ruiniranog spomenika kulture je bila procenjivana na šest miliona dinara.

Kompleks objekata "Hladnjača" na Novoseljanskom putu, odmah posle srednje poljoprivredne škole i Instituta Tamiš, prilikom ranijih neuspešnih prodaja bio je procenjivan na 365 miliona dinara pa na 165 miliona dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina