Sombor: Pola miliona za uređenje trga

Somborski gradski većnici prihvatili su ponudu od 499.980 dinara sa PDV-om i radove na uređenju Vidovdanskog trga poverili javno komunalnom preduzeću Zelenilo.

Veće je prihvatilo informaciju o dodeli 50 protivgradnih raketa Radarskom centru Bajša. Rakete su dodeljene bez naknade radi zaštite poljoprivrednih useva i objekata na teritoriji grada Sombora.

Prihvaćena je, kako prenosi SOinfo.rs, i informacija o obavljanju stručno-tehničkog nadzora nad radovima na održavanju gradskih ulica.

- Odlučeno je da se tokom ove godine asfaltiraju dva atarska puta, od Šikare do Josićkog puta u dužini od 713 metara i od Josićkog puta do stadiona PIK-a u dužini od 1.339 metara. Doneta je i odluka da se za atarski put Stanišić – Sretićev salaš, u dužini od 415 metara, obezbedi zastor od peska, te da se nekategorisani put Kljajićevo – Moravički put u dužini od 1.980 metara pospe tucanikom. Biće asfaltiran i deo atarskog puta Bukovac salaši do železničke stanice, u dužini od 100 metara. Gradsko veće je naložilo nadležnoj komisiji da ubrza postupak javne nabavke za ove atarske puteve – navodi se u izveštaju sa sednice Veća.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina