Pajtić: Rekonstrukcija pobeda demokratije "bar na jedan dan"

Predsednik Pokrajinske vlade Bojan Pajtić izjavio je da ne sumnja u to da će rekonstruisana pokrajinska vlada biti stabilna do narednih izbora.
Predsednik Pokrajinske vlade Bojan Pajtić izjavio je da ne sumnja u to da će rekonstruisana pokrajinska vlada biti stabilna do narednih izbora.

Pajtić je rekao da će Skupština Vojvodine na današnjem glasanju o rekonstrukciji omogućiti da demokratija pobedi "bar na jedan dan" i sprečiti da se ostvari ideja Srpske napredne stranke da se, kako je kazao, ukine višeprtijski pluralizam i suspenduje demokratija.

"Danas se glasa da li će Srbija imati demokratsku perspektivu ili utonuti u jednoumlje ili jednopartijski sistem, i sprečiti da se 'upodobe' svi nivoi odgovornosti tako da Aleksandar Vučić bude predsednik vlade i predsednik Pokrajinske vlade i svih opština u Srbiji", istakao je Pajtić za kablovsku televiziju N1.

Glasanje o rekonstrukciji, kako je rekao, omogućiće da se uspostavi vlada koja će do 2016. godine "ozbiljno i odgovorno" da se bori za prava građana Vojvodine.

  • Helen

    03.11.2014 23:37
    Pajticu nema nista demokratsko u metodama kojima se sluzis da bi zadrzao fotelju.
  • MS

    03.11.2014 18:59
    vlast
    trgovina...
  • MS

    03.11.2014 18:58
    vlast
    Svesni da nece proci izbore pa da jos malo iskoriste...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina