VIDEO: U gradskom autobusu poručuju kafu, grickalice i sok

Kada putnici uđu u autobus mogu poručiti organsku kafu, grickalice, ceđeni sok i sve to putem aplikacije, a osoblje će im doneti porudžbinu.

Kada putnici uđu u autobus mogu poručiti organsku kafu, grickalice, ceđeni sok i sve to putem aplikacije, a osoblje će im doneti porudžbinu.

Bežični internet, USB priključci, ceđeni sokovi i kafa jesu usluge koje dobijaju putnici Lip autobusa u San Francisku. Trenutno postoji samo jedna ruta kojom autobus saobraća, ali u planu je proširenje.
Zahvaljujući aplikaciji, putnici dobijaju informacije o tome gde se trenutno nalazi autobus i koliko slobodnih mesta je ostalo.

"Sve što treba da učinite je da uđete i sednete", piše na sajtu ovog privatnog prevoznika, koji je u autobuse uveo i Blutut, pa vaš pametni telefon po ulasku sam može automatski platiti kartu u iznosu od šest dolara.

Kada putnici uđu u autobus mogu poručiti organsku kafu, grickalice, ceđeni sok i sve to takođe putem aplikacije, a osoblje će im doneti porudžbinu.

Prevoznik je čak napravio i društvenu mrežu putem koje putnici mogu saznati nešto više o svojim saputnicima u autobusu. Autobus ide na svakoh 10 do 15 minuta, a saobraća od 7 do deset ujutru i od 5 do 8 uveče.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.