Sveštenikova žena promoviše "hrišćansku erotiku"

Dišan Vašington je bivša žena jednog sveštenika iz Alabame koja je odgajana u strogom hrišćanskom duhu, ali je sada odlučila da se posveti višem cilju.
Dišan Vašington je bivša žena jednog sveštenika iz Alabame koja je odgajana u strogom hrišćanskom duhu, ali je sada odlučila da se posveti višem cilju.

Ona želi da pomogne hrišćanima da se oslobode, pa u to ime piše knjige i snima filmove koji se bave "hrišćanskom erotikom".

Za pastora se udala kad je imala samo 17 godina, a sve do ranih tridesetih živela je po strogim zakonima Crkve. Tada je napustila svog muža i odlučila da "okrene ploču".

"Učili su me da je čak i nošenje tangica greh. Živela sam uverena u tu priču, ali danas je stvar drugačija. Sada učim da plešem na šipci i kroz knjige i filmove promovišem seksualnu edukaciju", rekla je Dišan. Njene su knjige ubrzo postali svetski bestseleri.

"Biti seksualno osveštena žena u okvirima strogih crkvenih zakona i normi nemoguće je. Zato govorim u ime svih onih koji se boje da istražuju svoju seksualnost", objašnjava Dišan.

  • Andrija Šrek

    17.04.2015 14:56
    !!!
    Oooooh, praise The Lord !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.