Gaće u kojima možete slobodno da "puštate vetrove"

Novi japanski izum oduševiće sve one kojima svakodnevna nadutost zadaje velike probleme na radom mestu i u društvu.
Novi japanski izum oduševiće sve one kojima svakodnevna nadutost zadaje velike probleme na radom mestu i u društvu.

Radi se o specijalnima gaćama koje apsorbuju i brzo uklanjaju neugodne mirise i u kojima puštanje vetrova neće biti problem, pišu strani mediji, koji navode da je fascinantni komad donjeg veša usavršila i proizvela tekstilna kompanija Sieren.

"Na razvoju modela radili smo nekoliko godina. Prvenstveno smo ga namenili onima kojima je potrebna medicinska pomoć. Iznenadili smo se kad su naš proizvod sve više počeli da kupuju obični ljudi", kazala je PR kompanije Nami Jošida, koja je potom otkrila tajnu njihovog proizvoda koji je preko noći postao hit na tržištu.

Naime, čudotvorne gaćice napravljene su od tekstilnih vlakana "podržanih" keramičkim česticama koje pomažu da se uklone neželjeni mirisi.

Nakon uspeha s gaćicama, sada su počeli da koriste ovu tehnologiju i u proizvodnji ostalih artikala. Cilj im je da tržište pokore i čarapama protiv smrada kao i majicama koje apsorbuju miris znoja ispod pazuha.

  • Rambo

    13.01.2014 21:32
    Keramicka vlakna su kancerogena. Naravno ovce to ne znaju.
  • ko je ko

    14.11.2012 18:46
    to je Japan
    Nema u Japanu domaćeg srpskog pasulja, te gaće moraju u Srbiji da testiraju, da li rade.
  • Martin

    13.11.2012 13:47
    A jel će biti i neki ženski model gaća ?
    Ja to na konto poznatog novosadskog grafita " I žene prdu ... "

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.