Vratio nađenih 390.000 evra

Pošteni vozač bečkog gradskog autobusa našao je u svom vozilu 390.000 evra i prijavio policiji.

Pošteni vozač bečkog gradskog autobusa našao je u svom vozilu 390.000 evra i prijavio policiji.

Vozač je u zaboravljenoj torbi našao uredno poslagane novčanice od 500 evra, rekla je predstavnica bečkog gradskog prevoza Ana-Marija Rajh. Predao je novac policiji, a ona je ustanovila da pripada jednoj starijoj ženi, rekla je Rajhova.

Vozač je za poštenje, međutim, primio samo pohvale svojih nadređenih, dok mu se vlasnica nije javila ni nekoliko nedelja pošto joj je novac vraćen.

Nije poznato zašto je žena nosila toliko gotovine.

  • Vladimir

    07.12.2012 10:02
    Kad je budala, mogao je komotno i otkaz da da a te pare sumnjam da su posteno i zaradjene kad se nose po torbama i autobusima
  • NSHC

    07.12.2012 09:27
    Eto
    Bečka škola...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.